

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη προκειμένου να κάνει δεκτό το αίτημα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για συνάντηση έστειλε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:
“Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με όχημα την ειδική διαχείριση και με όρους παντελώς ασύμφορους για το Δημόσιο είναι η μία προβληματική πλευρά της υπόθεσης της ΛΑΡΚΟ. Η άλλη, εξίσου μείζονος σημασίας, προβληματική πλευρά αφορά τους εργαζόμενους, που βρίσκονται καιρό τώρα σε καθεστώς ομηρίας και βλέπουν τις λιγοστές ελπίδες τους να εξανεμίζονται αγωνιώντας για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους. Τα παιδιά των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, είτε μαθητές που βρίσκονται λίγο πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με κάποια από αυτά να προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις, είτε φοιτητές που προετοιμάζονται για τη θερινή εξεταστική περίοδο, ζουν τις μέρες αυτές των διακοπών του Πάσχα με την αγωνία της επόμενης μέρας που θα σημαίνει εγκατάλειψη της εστίας τους και του τόπου τους, οικονομικά προβλήματα ή ανεργία για τους γονείς τους, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής σας και των επιλογών της.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με τη σκέψη στις οικογένειες των εργαζομένων, σας καλώ να ανταποκριθείτε άμεσα και έγκαιρα στο αίτημα που έχουν υποβάλει τα σωματεία εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ για συνάντηση μαζί σας”
Σχετικά Νέα
Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
“Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι.
ΣΥΡΙΖΑ: Η επέτειος της 21ης Απριλίου αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης
«Η θλιβερή επέτειος της 21η Απριλίου αποτελεί πάντα υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης και υπεράσπισης.
ΚΚΕ: Οι πρωταγωνιστές της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν πρόσωπα που υπηρέτησαν τους μηχανισμούς του αστικού κράτους
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τη “μαύρη” επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας.
Ν. Ανδρουλάκης για την 21η Απριλίου: Η συλλογική μνήμη άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
«Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω,.