

Με μια συμβολική κίνηση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να δώσει ένα σαφές μήνυμα υποστήριξης της Ελληνικής Αστυνομίας από τα πυρά που δέχεται και προέρχονται κυρίως από την αντιπολίτευση.
Στις 10:30 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση της Νέας Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Ελληνικής Αστυνομίας, στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μαρκόπουλο, όπου και θα απευθύνει χαιρετισμό.
Η συμβολική παρουσία του Πρωθυπουργού στην παρουσίαση του νέου επίλεκτου σώματος ακτινοβολεί και το στίγμα της κυβέρνησής του που επικεντρώνει στο νόμο και την τάξη που τόσο επιζητεί πλέον η ελληνική κοινωνία.
Να σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός περιέλαβε με αμέριστη εμποστοσύνη την Ελληνική αστυνομία και στη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής.
Σχετικά Νέα
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.