

Στα κατεχόμενα φτάνει σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για να συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. ενώ έχει μπει σε τελική ευθεία η προετοιμασία για τη σύγκληση άτυπης Πενταμερούς Διάσκεψης στις αρχές Μαρτίου.
Όπως ανακοίνωσε το τουρκικό ΥΠΕΞ, «Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην “ΤΔΒΚ” (σ.σ.: όπως αναφέρεται στα κατεχόμενα) στις 1-2 Φεβρουαρίου. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών θα έχει επαφές με αξιωματούχους της “ΤΔΒΚ”, προκειμένου να συζητήσουν κοινά ζητήματα και κυρίως το Κυπριακό».
Σχετικά Νέα
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας
Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή.
Πάπας Φραγκίσκος: Ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο τον αποχαιρετούν
Η είδηση του θανάτου του Πάπα Φραγκίσκου σκόρπισε παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση. Από την.
SOS για τη Σαντορίνη: Τα υποθαλάσσια ηφαίστεια είναι ικανά για μεγάλες εκρήξεις
Μπορεί οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις οι οποίες για μήνες ταρακούνησαν τις νοτιοανατολικές Κυκλάδες, με.
Πώς θα κυμανθεί το επόμενο διάστημα η τιμή των καυσίμων
Ο Γιώργος Ασμάτογλου, πρώην πρόεδρος πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων μίλησε στο Open και εξήγησε.