

Τα επιτηρητικά φυλάκια (ΕΦ) «Οινουσσών» και «Παναγιάς», στην περιφερειακή ενότητα Χίου επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, όπου ενημερώθηκε από τους Αρχιφύλακες των ακριτικών φυλακίων για τις τρέχουσες δραστηριότητες, μίλησε με τα στελέχη και τους στρατευμένους που στελεχώνουν τις φρουρές τους και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τα μέσα τους.
Οκ. Χαρδαλιάς εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για το εξαιρετικό επίπεδο της επιχειρησιακής ικανότητας και ετοιμότητας των στελεχών των φυλακίων.
Τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας συνόδευε ο Διοικητής της 96ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής ταξίαρχος Χαράλαμπος Αμπατζίδης.
Σχετικά Νέα
-
Στ. Κασσελάκης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις όψεις του ίδιου διεφθαρμένου συστήματος – Συνεργασία με Πλεύση Ελευθερίας για τα Τέμπη
Σκληρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας και κυρίως στα τρία κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.
Υφυπ. Παιδείας Ν. Παπαϊωάννου στο ΕΡΤNews: Το Πανεπιστήμιο θα αποφασίζει την 24μηνη αναστολή της φοιτητικής ιδιότητας – Στους πρυτάνεις η ευθύνη άμεσης εφαρμογής του νόμου
«Ένα μόνο πειθαρχικό και άμεση έναρξη της πειθαρχικής πειθαρχικής δίωξης του οποιουδήποτε προκαλεί οποιοδήποτε.
ΗΠΑ: Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα κεντρικά γραφεία της ExxonMobil και της Cheniere Energy
Τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ExxonMobil στο Τέξας των ΗΠΑ, επισκέφθηκαν χθες, Παρασκευή 9 Μαΐου,.
Σ. Φάμελλος: «Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει» – Προαγγελία καταστατικών αλλαγών στον ΣΥΡΙΖΑ
«Η άδικη πολιτική Μητσοτάκη δεν είναι μονόδρομος, υπάρχει διέξοδος, και είναι προοδευτική, είναι το.