Επίσκεψη Μητσοτάκη στο περίπτερο του ΚΙΝΑΛ στο Κιλκίς

Την ανάγκη ισχυρής κυβέρνησης και πολιτικής σταθερότητας υπογράμμισε για άλλη μία φορά από το Κιλκίς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στη Μακεδονία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα και ξεχωριστά στη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ανακοίνωσε ότι θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία με μία ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να υπογραμμίσει έτσι τη σημασία που αποδίδει στην στήριξη της Μακεδονίας.

Θέλησε επίσης να εμφανιστεί για άλλη μία φορά ενωτικός, ενώ κατά τη βόλτα του στους δρόμους της πόλης έκανε μία στάση και στο περίπτερο του Κινήματος Αλλαγής και χαιρέτησε τα στελέχη που βρισκόταν εκεί.

Νωρίτερα βεβαίως ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ όπου συνάντησε και τον Δήμαρχο του Κιλκίς. Στη συζήτηση που είχε, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως είναι ανάγκη «στις 7 Ιουλίου να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκίνησε στις 26 Μαΐου».

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε εκ νέου την ανάγκη να είναι οι Έλληνες ενωμένοι ενόψει των προκλήσεων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

«Γνωρίζουμε από την ιστορία μας, ότι το Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο. Και η πολιτική απάντηση που θα δώσετε στις 7 Ιουλίου δεν θα είναι μόνο μια επιβράβευση του προγράμματός μας. Θα είναι και ένα μήνυμα απέναντι στο διχασμό, την πόλωση, τα ψέματα, τον λαϊκισμό, σε όλα όσα βιώσαμε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «αποφασίστηκε μια συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού που πλήγωσε όλους τους Έλληνες» και επανέλαβε τη δέσμευση του για «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας».

Σημείωσε επίσης με νόημα: “Οι καιροί είναι δύσκολοι, βλέπετε τι γίνεται στα εθνικά θέματα, το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι πολιτική αστάθεια, ψηφίστε για να έχουμε πολιτική σταθερότητα” και τόνισε: “Η νίκη πρέπει να έρθει από τη Μακεδονία για πολλούς λόγους”.

Ζήτησε εξάλλου για άλλη μία φορά να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός στην τελική ευθεία προς τις κάλπες.

“Μέχρι τις 7 Ιουλίου μεσολαβεί λίγο διάστημα αλλά και πολύ ταυτόχρονα. Θα είμαστε νικητές το βράδυ της 7ης Ιουλίου, όμως δεν χρειάζεται ούτε εφησυχασμός ούτε αλαζονεία, το ζήτημα την επόμενη μέρα είναι να έχουμε μια ισχυρή εντολή να αλλάξουμε τη χώρα, και αυτή την εντολή τη δίνει ο καθένας ξεχωριστά”, είπε.

“Η κάλπη θα είναι άδεια και δεν θέλω ο ενθουσιασμός να θρέψει την αποχή, πρέπει να έρθετε στις κάλπες όλοι”, πρόσθεσε και σχολίασε επίσης ότι: “Γκρεμίστηκαν στις ευρωεκλογές πολλοί μύθοι του άχαστου πρωθυπουργού που μπορεί να γυρίσει κάθε αναμέτρηση ή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της νεολαίας”.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά Νέα