

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει το μεσημέρι για διήμερη επίσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Στις 14:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Ε65, στο τμήμα Λαμία – Ξυνιάδα.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 16:00 θα επισκεφθεί το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Στις 18:00, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον χώρο όπου φιλοξενούνται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρικάλων.
Επόμενος προορισμός του θα είναι κτίριο όπου στεγάζονται δημοτικές κοινωνικές δομές και τέλος θα μεταβεί στη χριστουγεννιάτικη αγορά «Μύλος των Ξωτικών».
Στις 20:30, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με στελέχη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγή; ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.