

Οι βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν σε αρκετές περιοχές της χώρας έως το πρωί σήμερα, αναμένεται να συνεχιστούν κυρίως στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στη Μακεδονία, στη Θράκη και σε νησιωτικά τμήματα του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Τα φαινόμενα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, θα είναι τοπικά έντονα, ιδιαίτερα στα δυτικά, όπου ενδέχεται το βράδυ να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.
Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής, ένα μέτωπο κακοκαιρίας θα οργανωθεί κατά μήκος της Δυτικής Ελλάδας. Το μέτωπο, κινούμενο προς τα ανατολικά, θα επηρεάσει κατά τη διάρκεια της Δευτέρας το σύνολο της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και με πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.
Καθώς το μέτωπο θα μετατοπίζεται ανατολικότερα, τοπικές βροχές μικρότερης έντασης θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας. Τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες της Δευτέρας στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.