

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Κινέζος ομόλογός του Ουάνγκ Γι συζήτησαν τη συνεργασία στη μάχη κατά του ξεσπάσματος του κορωνοϊού σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχαν σήμερα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
“Η ρωσική πλευρά εξέφρασε την υψηλή εκτίμησή της για τα μέτρα που λαμβάνει η Κίνα προκειμένου να καταπολεμήσει την εξάπλωση της ασθένειας που προκλήθηκε από τον κορωνοϊό”, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις να αρχίσουν την απομάκρυνση Ρώσων πολιτών από την Κίνα.
Σχετικά Νέα
Πώς θα πρέπει να ξοδέψει τα χρήματά της η Νορβηγία; Να λύσει παγκόσμια προβλήματα, λέει πάνελ πολιτών
Το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Νορβηγίας του 1,8 τρισεκ. δολαρίων –το μεγαλύτερο του κόσμου–.
Τσεχία: Εκλογές τον Οκτώβριο με φαβορί τον λαϊκιστή Μπάμπις – Σε υποχώρηση η κυβερνητική συμμαχία του Φιάλα
Στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές θα προσέλθουν οι Τσέχοι στις 3 και 4.
ΠΟΥ: Επιπτώσεις διαρκείας από την πείνα σε «μία ολόκληρη γενιά» στη Γάζα
Τα ποσοστά υποσιτισμού αυξάνονται στη Γάζα και η πείνα θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις.
Ηνωμένο Βασίλειο: Σε υψηλό σχεδόν τετραετίας η ανεργία
Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν τεσσάρων ετών έφτασε το ποσοστό της ανεργίας στη.