

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Πρωθυπουργό του Ισραήλ Ναφταλί Μπένετ.
Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ.Μπένετ για τον σχηματισμό κυβέρνησης και την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Οι δύο ηγέτες αναγνώρισαν τον στρατηγικό χαρακτήρα των σχέσεων των δύο χωρών και εξέφρασαν την πρόθεση να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία τόσο σε διμερές όσο και σε τριμερές –με τη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας- και σε περιφερειακό επίπεδο.
Υπογράμμισαν την αμοιβαία βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας, κάνοντας αναφορά στα σημαντικά βήματα που έχουν ήδη γίνει σε κρίσιμους τομείς, όπως η ενέργεια, η άμυνα και η τεχνολογία, ενώ συζήτησαν και για τη διαχείριση της πανδημίας.
Ο κ. Μητσοτάκης προσκάλεσε τον κ. Μπένετ να επισκεφθεί την Αθήνα. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να αναζητηθούν κατάλληλες ημερομηνίες για την πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης.
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.