

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πριν και μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.
Ο κ. Μητσοτάκης του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υπεβλήθη σε προγραμματισμένη, με τοπική αναισθησία, τοποθέτηση βηματοδότη.
Η εισαγωγή του Αρχιεπισκόπου στο νοσοκομείο έγινε το Σάββατο το πρωί. Μία ημέρα μετά πήρε εξιτήριο και εξήλθε από το νοσοκομείο σε αρίστη κατάσταση, όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Σχετικά Νέα
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.