

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι είχε σήμερα Τετάρτη (20/12/2023) ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, οι Ερντογάν και Σίσι συζήτησαν για τις ισραηλινές επιθέσεις στα Παλαιστινιακά Εδάφη και τις προσπάθειες για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι «είναι σημαντικό για τις ισλαμικές χώρες να συνεχίσουν ενωμένες τις προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει για τη διασφάλιση μόνιμης κατάπαυσης του πυρός».
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχάρη επίσης τον Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι για την επανεκλογή του και ευχήθηκε η νέα περίοδος να είναι ευοίωνη για τις σχέσεις Τουρκίας-Αιγύπτου.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι από τον Μάιο θα ασχολείται πολύ λιγότερο με τα κυβερνητικά του καθήκοντα
Ο Ίλον Μασκ, ο επικεφαλής της Tesla και στενός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε.
Ισραήλ: Ο στρατός αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές σήμερα ότι εκτοξεύτηκε πύραυλος από την Υεμένη.
Πάπας Φραγκίσκος: Η σύμπτωση με την ηλικία και την ώρα θανάτου του
Ο γεννημένος στην Αργεντινή Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε.
Εκλογές στον Ισημερινό: Η αντιπολίτευση ζητά επαλήθευση της καταμέτρησης σε 1729 κάλπες
Αντιπολιτευόμενο κόμμα της Αριστεράς στο οποίο ανήκει η ατυχήσασα υποψήφια για την προεδρία του.