

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού που αυξάνεται από φέτος, και την υποβολή αίτησης θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 15 Ιανουαρίου.
Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για τους δικαιούχους που δεν έχουν υποβάλει ακόμα αίτηση Α21 για το έτος 2023 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν την δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou.
Μετά τις 15/01/2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή για το έτος 2023.
Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν με λεπτομέρειες για το Επίδομα Παιδιού, μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα του ΟΠΕΚΑ στη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/.
Σχετικά Νέα
Γ. Μπρατάκος: «Η δυνατότητα διάθεσης πρόσθετων πόρων δυνατότητα διάθεσης πρόσθετων πόρων»
Δήλωση του Προέδρου του ΕΒΕΑ, κ. Γιάννη Μπρατάκου, με αφορμή τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού.
Κ. Πιερρακάκης: Μόνιμη στήριξη 2,7 εκ. πολιτών και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων – Μέτρα με κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ο υπουργός.
Το ΣτΕ έκρινε παράνομη την εγκύκλιο της ΑΔΑΕ για τη φορολόγηση των Airbnb – Παραπέμφθηκε στη Ολομέλεια για τελική κρίση
Στην Ολομέλεια για οριστική κρίση παραπέμπεται από το Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Προειδοποίηση ΔΝΤ για τον εμπορικό πόλεμο: «Μεγάλο αρνητικό σοκ» από τους δασμούς Τραμπ, ποιες οικονομίες θα επιβραδυνθούν
Η πιθανότητα ύφεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε στο 40%, από την πρόβλεψη του 25%.