

Ο Δήμος Επιδαύρου με τις δυνάμεις που έχει, δίνει μάχη καθημερινά προς αποκατάσταση των φθορών που άγνωστοι προκαλούν σε στοιχεία της πόλης, αλλά και προς αποκατάσταση στο φυσικό περιβάλλον που πλήττεται από την αδιάκοπη και αδιανόητη απόρριψη μπαζών και σκουπιδιών.
Με το κίνδυνο φωτιάς ανά πάσα στιγμή να μην πτοεί εκείνους που πετάνε τα σκουπίδια που οι ίδιοι παράγουν όπου να είναι, η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου τρέχει και δεν φτάνει.
Αναφορικά με τους βανδαλισμούς αρκεί να αναφέρουμε πως παρατηρούνται καθημερινά στα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου. Μαύρο σκοτάδι στο μυαλό εκείνων που πλήττουν την ομαλή λειτουργία της πόλης και χιλιάδων άλλων ανθρώπων.
Ο κάθε Δήμος είναι υπεύθυνος συλλογής των σκουπιδιών αλλά δεν είναι υπεύθυνος για να μαζεύει τα μπάζα που απορρίπτονται από οικοδομικές και άλλες εργασίες. Τα μπάζα δεν είναι αστικά απορρίμματα για να συλλέγονται από τα απορριμματοφόρα του Δήμου. Άλλωστε αν στα απορριμματοφόρα μπούνε μπάζα θα προκληθεί μη αναστρέψιμη ζημιά.
Τα μπάζα συλλέγουν ιδιωτικές εταιρίες αλλά με πληρωμή και έτσι γίνεται πλήρως αντιληπτός ο λόγος που απορρίπτονται όπου να είναι από τους παραγωγούς αυτών.
Ο Δήμος Επιδαύρου και πολλοί ακόμη σε όλη τη χώρα, είναι σε αδιέξοδο, εξαιτίας της συμπεριφοράς κάποιων που αδιαφορούν για τους νόμους, την κοινωνία και το περιβάλλον. Εν τέλει υπάρχει σωτηρία για μια χώρα που καταστρέφεται από την συμπεριφορά των πολιτών της;

Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.