

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μίλησε με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Κυριακή για να συζητήσουν τη μακροοικονομική οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία και περαιτέρω κυρώσεις στο Ιράν, δήλωσε ο Ζελένσκι.
«Επισήμανα τη σημασία της συνέχισης της πρωτοβουλίας για τα σιτηρά για την παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια. Συζητήθηκαν οι αυξανόμενες κυρώσεις και οι επιθετικές ενέργειες του Ιράν, το οποίο υποστηρίζει την επιθετικότητα», έγραψε ο Ζελένσκι στο Twitter.
Σχετικά Νέα
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.
Οι τελευταίες ώρες του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εμφάνισή του την Κυριακή του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα, ο 88χρονος βαριά άρρωστος και εμφανώς καταβεβλημένος Πάπας Φραγκίσκος αψήφησε.
Η Ισπανία υπόσχεται να επιτύχει τον στόχο του ΝΑΤΟ για δαπάνες 2% του ΑΕΠ το 2025
Για αμυντικές δαπάνες 2% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) φέτος έκανε λόγο ο Ισπανός.