

Σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. επισκέφτηκε το τμήμα Αλλοδαπών, όπου προσήχθησαν πολίτες οι οποίοι θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στο σημείο της δολοφονίας του, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι προσαγωγές, που έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις, αποτελούν πολιτικά καταδικαστέες ενέργειες από την πλευρά της κυβέρνησης, καθώς είχαν τηρηθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας από τους πολίτες.
Εκείνο, όμως, όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, που ξεφεύγει πέρα από κάθε όριο είναι η σύλληψη των δικηγόρων Θανάση Καμπαγιάννη και Κωστή Παπαδάκη, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας με την επαγγελματική ιδιότητά τους.
«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. κάθε μέρα και με μια ενέργειά της, με πρόσχημα την πανδημία, περιορίζει στην πράξη δικαιώματα που απορρέουν από το κράτος δικαίου και τα οποία επί χρόνια στη χώρα μας θεωρούνται αυτονόητα», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.
Σχετικά Νέα
Π. Μαρινάκης: Οι εγκληματικές πράξεις στα Πανεπιστήμια δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές
Αύριο Τρίτη 13/05 θα επισκεφθεί το Βερολίνο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα είναι.
Κληρώθηκαν τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου για Τριαντόπουλο
Κληρώθηκαν τα 3 τακτικά και τα 2 αναπληρωματικά μέλη από τον Άρειο Πάγο που θα απαρτίζουν.
Με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας
Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση και σε συνεργασία.
Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη- Φ. Μερτς στο Βερολίνο την Τρίτη
Συνάντηση με τον νέο καγκελάριο της Γερμανίας, Φρίντριχ Μερτς, θα έχει την Τρίτη στο.