Επεισόδιο Πολάκη – Κυρανάκη και σπρωξίματα στην Προανακριτική

Συνεχίστηκε στη Βουλή η κατάθεση του Παύλου Πολάκη στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου-Novartis.

Ο Παύλος Πολάκης δεχόταν ερωτήσεις και ένταση προκλήθηκε όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέλαβε να ρωτήσει εκ μέρους της ΝΔ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αρνείται να απαντήσει και να τον αποκαλεί προβοκάτορα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυρανάκης ρώτησε τον Π. Πολάκη «γιατί ο Τσιπρας επέλεξε για υπουργό τον Παπαγγελόπουλο; Δεν σε ενοχλεί που έκανε έναν δεξιό υπουργό δικαιοσύνης;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανες τόσο αγώνα και ο Μητσοτάκης έκανε τελικά υπουργούς του εκσυγχρονιστικου ΠΑΣΟΚ; Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκος, Λίβανιο; Εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό σαν δεξιό;».

Από τη δική του μεριά ο Κ. Κυρανάκης είπε στον Π. Πολάκη «είσαι κότα και δεν απαντάς». Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη ΝΔ, ο κ. Κυρανάκης περνώντας μπροστά από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε σπρώξιμο από τον Γ. Γκιόλα.

Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κυρανάκης ήταν προκλητικός αποκαλώντας «κότες» όσους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκονταν στα έδρανα με τον κ. Γκιόλα να αντιδρά σπρώχνοντάς τον και ζητώντας του να φύγει από το σημείο.

Ο Π. Πολάκης φέρεται να επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και για την περίφημη δήλωσή του πως για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές πρέπει να βάλει τους πολιτικούς του αντίπαλους στην φυλακή με βουλευτές της ΝΔ να «παίζουν» από τα κινητά τηλέφωνά τους, τις τότε δηλώσεις του.

Σχετικά Νέα