

Νέο απρόοπτο με αμαξοστοιχία της Hellenic Train στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με εκατοντάδες επιβάτες να παραμένουν για ώρα μέσα στο τρένο μετά από πρόβλημα που ανέκυψε, κρατώντας το καθηλωμένο στο σταθμό Παλαιοφαρσάλου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Hellenic Train, η αμαξοστοιχία IC 56 λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης, παραμένει στο σταθμό του Παλαιοφαρσάλου και αναμένεται σημαντική καθυστέρηση.
Επιπλέον, η εταιρία τονίζει πως λόγω της καθυστέρησης το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από τον Παλαιοφάρσαλο για τη Λάρισα, την Κατερίνη, το Πλατύ και τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα αίτια του προβλήματος που προκάλεσε την ταλαιπωρία σε εκατοντάδες επιβάτες, υπήρξε αναφορά για πτώση ηλεκτροφόρων καλωδίων στο τρένο.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.