

Πιο συγκεκριμένα, περί τις 11:50 ένα κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε έξω από το Δημαρχείο Αχαρνών και ακολούθησε καταδίωξη.
Ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος εγκλωβίστηκε στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και για να διαφύγει έπεσε πάνω σε δύο περιπολικά.
Στη συνέχεια, στην οδό Αχαρνών στην Κηφισιά, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια στα θεμέλια υπό ανέγερσης οικοδομής. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Για το περιστατικό πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πολίτης τραυματίστηκε ελαφρά.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.