Ελεύθερα αφέθηκαν τα 7 άτομα που είχαν προσαχθεί από την Αστυνομία, μετά τα επεισόδια που έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στο Γαλάτσι, κατά τη διάρκεια του αντιρατσιστικού φεστιβάλ στο άλσος Βεΐκου.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν νεαροί που -σύμφωνα με την Αστυνομία- βγήκαν από το χώρο του φεστιβάλ και πέταξαν μολότοφ στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι αστυνομικές δυνάμεις, απάντησαν με κρότου λάμψης, με τα επεισόδια να διαρκούν περίπου δύο ώρας, από τις 02:00 μέχρι τις 04:00 τα ξημερώματα.
Ζημιές
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία από τις βόμβες μολότοφ υπέστησαν ζημιές, τρία μηχανήματα του Μετρό, δύο κομπρεσέρ και 4 ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το εργοτάξιο.
Από την Τροχαία έκλεισε η λεωφόρος Βεΐκου και γίνονταν εκτροπές της κυκλοφορίας μέχρι τις επτά το πρωί, ενώ οι φωτιές σβήστηκαν από 10 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με 3 οχήματα.
Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.
Σχετικά Νέα
-
Σέρρες: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίνας από περιοχή των.
-
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των γιατρών για το νέο ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης
Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των γιατρών για το νέο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, το οποίο όπως.
-
Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στη Γλυφάδα
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Γλυφάδα όταν επιβατικό όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς τη.
-
Κατασκευάζεται μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στη Ρόδο
Με χρηματοδότηση ύψους 5,16 εκ. ευρώ από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αρχίζει.