Επεισόδια Ρομά: Κλειστή η λεωφόρος ΝΑΤΟ – Προσήχθησαν 4 άτομα στον Ασπρόπυργο

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος ΝΑΤΟ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω έως την οδό Αγίου Γεωργίου, καθώς και εκεί σημειώθηκαν επεισόδια από ομάδες Ρομά που άναψαν φωτιές και πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα.

Τέλος, αποκλιμακώθηκε η ένταση που υπήρχε νωρίτερα μεταξύ Ρομά και αστυνομικών στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου στο Μενίδι.

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία στον κόμβο Χαλκηδόνας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο Χαλκηδόνας πραγματοποίησαν, γύρω στις 9 το βράδυ, νεαρά άτομα για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία.

Οι νεαροί Ρομά έστησαν οδοφράγματα με λάστιχα τα οποία και έκαψαν. Ο κόμβος παραμένει κλειστός και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί που εκτρέπουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Ανοιχτή η Μεσογείων
Άνοιξε στο μεταξύ η κάθοδος της λεωφόρου Μεσογείων καθώς Ρομά είχαν βάλει φωτιές σε κάδους και πετούσαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις. Λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ αποχώρησαν οι Ρομά και δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος, ενώ έμεινε κλειστή μόνο η μία λωρίδα, προκειμένου να καθαριστεί ο δρόμος από τα καμμένα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα