Επεισόδια απόψε στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα στα γήπεδα κατά του κορωνοϊού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία πραγματοποιούν το βράδυ της Παρασκευής οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, τα άτομα ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται λίγο πριν τις 8 το απόγευμα στην Καμάρα στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για τον αθλονόμο και τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί στα γήπεδα για την πανδημία του κορωνοϊού.

Η πορεία ξεκίνησε με κατεύθυνση προς τα δυτικά και όταν έφτασε στο ύψος της Αγίας Σοφίας με Τσιμισκή, ξεκίνησαν επεισόδια, όταν άτομα που μετέχουν στην πορεία, πέταξαν κροτίδες και φωτοβολίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στοχοποίησαν επίσης και δημοσιογράφους, τρέχοντας προς το μέρος τους, τραβώντας τους βίντεο με τα κινητά και εκτοξεύοντας απειλές. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για μια προσαγωγή.

Κροτίδες και φωτοβολίδες προς τα ΜΑΤ - GRTimes.gr
Οπαδοί πετούν αντικείμενα σε αστυνομικούς - GRTimes.gr

Νωρίτερα και λίγο μετά την έναρξη της πορείας, μέρος των διαδηλωτών πέταξε διαφορά αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Η ένταση δεν μετατράπηκε σε εκτεταμένα επεισόδια, καθώς κάποιοι από το πλήθος ηρέμησαν τους πιο θερμόαιμους, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έκαναν χρήση χημικών.

paok_1
paok2

Πηγή: GRTimes

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα