

Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται στην ορεινή Μαγνησία και συγκεκριμένα στο Πήλιο και στην Ανάβρα. Το χιόνι πέφτει από το ύψος της Πορταριάς μέχρι τη Ζαγορά, καθώς και στην Ανάβρα με τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας να επιχειρούν για να διατηρηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί.
Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, το φαινόμενο της χιονόπτωσης συνοδεύεται με έντονους ανέμους, τονίζοντας πως η κακοκαιρία φαίνεται να επιδεινώνεται.
Πάνω από 12 μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν στις περιοχές που η χιονόπτωση είναι έντονη, ενώ βρίσκονται σε επιφυλακή σε όλο το νομό 30 μηχανήματα για κάθε ενδεχόμενο.
Η κ. Κολυνδρίνη τόνισε επίσης ότι η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται χωρίς τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σημειώνοντας βέβαια ότι οι οδηγοί πρέπει να φέρουν μαζί τους αλυσίδες και να είναι αρκετά προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.