

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ζήτησε από το διοικητή του ΟΣΕ να του αποστείλει τους φακέλους για όλα τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στο δίκτυο τα τελευταία 15 χρόνια, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της διερεύνησής τους.
Σκοπός της κίνησης του κ. Ντογιάκου είναι να εξεταστεί αν είχε διαταχθεί τότε έρευνα προς κάθε κατεύθυνση κι αν είχαν αποδοθεί ποινικές ευθύνες στους υπαιτίους. Διαφορετικά, θα πρέπει οι δικογραφίες αυτές να ανοίξουν εκ νέου για να αξιολογηθούν και πάλι.
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ήδη, έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» το φάκελο για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, το 2017.
Σχετικά Νέα
Τέμπη-Πόρισμα ΕΜΠ:«Τα έλαια σιλικόνης μπορούν να δημιουργήσουν πυρόσφαιρα»
Στα χέρια του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη βρίσκεται το πόρισμα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη του Εθνικού.
Ουκρανία: Διπλωματικό θρίλερ – Γρίφος αν θα μεταβεί ο Πούτιν στην Τουρκία
Σε παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίσσεται η πολυαναμενόμενη συνάντηση κορυφής για τον πόλεμο στην Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη. Ένα.
Deals με την Ιταλία για επενδύσεις 360 εκατ. ευρώ σε τρένα και αμαξοστάσια
Μετά τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας στη Ρώμη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε.
Ζελένσκι: Είμαι έτοιμος να συναντήσω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι θα «περιμένει» τον Ρώσο ομόλογό του.