

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε από την ισραηλινή αντιπροσωπεία να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις στο Κατάρ με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων που απήχθησαν κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023 και μεταφέρθηκαν από τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Νετανιάχου “εξουσιοδότησε την αντιπροσωπεία της Μοσάντ, της Σιν Μπετ και του στρατού να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις στη Ντόχα”, αναφέρει το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού στην ενημέρωση για τις διπλωματικές προσπάθειες με τη μεσολάβηση του Κατάρ, της Αιγύπτου και των ΗΠΑ.
Το δελτίο Τύπου εκδόθηκε στον απόηχο των πρόσφατων κατηγοριών που αντήλλαξαν Ισραήλ και Χαμάς σχετικά με τον καταλογισμό ευθυνών για την καθυστέρηση στην οριστικοποίηση της συμφωνίας.
Σχετικά Νέα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.
Ρωσία-Ουκρανία: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση της πασχαλινής εκεχειρίας
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «θα καλωσόριζε» την παράταση, πέραν της Κυριακής, της πασχαλινής εκεχειρίας που.