

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε από την ισραηλινή αντιπροσωπεία να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις στο Κατάρ με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων που απήχθησαν κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023 και μεταφέρθηκαν από τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Νετανιάχου “εξουσιοδότησε την αντιπροσωπεία της Μοσάντ, της Σιν Μπετ και του στρατού να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις στη Ντόχα”, αναφέρει το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού στην ενημέρωση για τις διπλωματικές προσπάθειες με τη μεσολάβηση του Κατάρ, της Αιγύπτου και των ΗΠΑ.
Το δελτίο Τύπου εκδόθηκε στον απόηχο των πρόσφατων κατηγοριών που αντήλλαξαν Ισραήλ και Χαμάς σχετικά με τον καταλογισμό ευθυνών για την καθυστέρηση στην οριστικοποίηση της συμφωνίας.
Σχετικά Νέα
Τρεις εργάτες νεκροί από κατάρρευση πέτρινου τοίχου στη Γαλλία
Τρεις οικοδόμοι έχασαν σήμερα τη ζωή τους όταν κατέρρευσε πέτρινος τοίχος και τους καταπλάκωσε.
Ινδία: 21 νεκροί εξαιτίας κατανάλωσης νοθευμένων αλκοολούχων ποτών στο κρατίδιο Παντζάμπ
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 εισήχθησαν σε νοσοκομεία στο.
Μαλί: Η στρατιωτική χούντα διέλυσε όλα τα πολιτικά κόμματα
Η χούντα που κυβερνά το Μαλί διέλυσε σήμερα “τα πολιτικά κόμματα και τις πολιτικές.
Nvidia και AMD θα πουλήσουν τσιπ στη Σ. Αραβία για μεγάλο πρότζεκτ με AI data centers
Τσιπ θα προμηθεύουν οι αμερικανικοί “γίγαντες” Nvidia και AMD στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης AI.