Έντι Ράμα: Το μακάβριο ανέκδοτο για Βλαντίμιρ Πούτιν και Γεβγκένι Πριγκόζιν

Ο θάνατος του Γεβγκένι Πριγκόζιν, πρώην συνεργάτη του Βλαντίμιρ Πούτιν εξακολουθεί να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ, ωστόσο σήμερα στο προσκήνιο της δημοσιότητας ήρθε ο Έντι Ράμα που αναφέρθηκε στον θάνατο του ιδρυτή της Wagner με ένα μακάβριο ανέκδοτο.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός είπε το συγκεκριμένο ανέκδοτο στο περιθώριο της Συνόδου των Βαλκανίων, με αφορμή τη συζήτηση για τις προσπάθειες που κάνει η Ρωσία να αποκτήσει κοινή ώρα σε όλη την επικράτειά της.

Το ανέκδοτο που είπε η Ράμα

«Δεν ξέρω αν το ακούσατε, η Ρωσία έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να έχει κοινή ώρα σε όλη την επικράτεια της, επειδή υπάρχει διαφορά 9 ωρών από το ένα μέρος στο άλλο.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός πήρε τηλέφωνο τον Πούτιν και είπε ‘κύριε πρόεδρε έχω πρόβλημα. Στέλνω την οικογένεια μου διακοπές και καλώ να πω καληνύχτα, αλλά είναι πρωί και βρίσκονται στην παραλία. Τηλεφωνώ στον Όλαφ Σολτς για την επέτειο και λέει πως είναι αύριο. Καλώ τον Σι Τζινπίνγκ να ευχηθώ καλή χρονιά και μου λέει ότι ο χρόνος δεν έχει αλλάξει.

Και ο Πούτιν απάντησε: Συμβαίνει και σε εμένα. Κάλεσα την οικογένεια του Πριγκόζιν για συλλυπητήρια, αλλά το αεροπλάνο δεν είχε απογειωθεί ακόμα’».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα