

Ένα αγόρι μόλις 11 ετών ανασύρθηκε νεκρό από την παραλία Πλάκα στους Φούρνους Ικαρίας νωρίτερα σήμερα το απόγευμα. Το αγόρι βρέθηκε νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το λιμενικό, το ανήλικο αγόρι είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 μ.μ. από το σπίτι του, και η μητέρα του στις 6 μ.μ. εμφανίστηκε στο λιμενικό τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του.
Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, το οποίο τελικά εντόπισε και ανέσυρε ένας πολίτης.
Το 11χρονο παιδί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι αιτίες που το οδήγησαν στον θάνατο.
Το λιμενικό τμήμα των Φούρνων, διενεργεί τις έρευνες για την υπόθεση.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.