

Παλαιστίνιοι γιατροί δήλωσαν σήμερα ότι τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Πόλη της Γάζας σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που έπληξε το σπίτι οικογένειας.
Μεταξύ των θυμάτων είναι τέσσερα παιδιά και τρεις γυναίκες, δήλωσαν υγειονομικοί από νοσοκομείο της Γάζας. Το πρακτορείο dpa επισημαίνει ότι δεν μπορεί να διασταυρώσει την πληροφορία από ανεξάρτητη πηγή. Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει ακόμα κάνει κάποιο σχόλιο.
Με βάση τα στοιχεία της παλαιστινιακής πλευράς, πάνω από 41.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από τότε που το Ισραήλ εξαπέλυσε την επίθεσή του στον θύλακα ύστερα από την αιματηρή επιδρομή της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Έντονη αντίδραση των ΗΠΑ στις μαζικές ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία
«Ξεκάθαρη παραβίαση» των Πρωτόκολλων της Γενεύης του 1977, που αφορούν την προστασία των αμάχων,.
Η αμφιλεγόμενη Palantir μετά τον Covid-19 περνά στα χέρια της αστυνομίας – Ποιος ο ρόλος της στην Ελλάδα
Επιμέλεια: Γιάννα Μυράτ Ο αμερικανικός τεχνικός γίγαντας Palantir Technologies συνεργάζεται με σχεδόν δώδεκα αστυνομικές.
Σπάνια αντίδραση από τις ΗΠΑ για το ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία: Κατάφωρη παραβίαση της προστασίας των αμάχων
«Ξεκάθαρη παραβίαση» των Πρωτόκολλων της Γενεύης του 1977 που αφορούν την προστασία των αμάχων.
Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα
Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην.