

Η ένταξη σημαντικών έργων στον τομέα της υγείας ως Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.
Όπως αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και το γενικό γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) Ορέστη Καβαλάκη, τον γενικό γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο και τον γενικό γραμματέα με αρμοδιότητα την Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους συζητήσαμε για την ένταξη σημαντικών έργων στον τομέα της υγείας ως έργα ΣΔΙΤ. Η ταχύτατη αναβάθμιση των υποδομών υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη”.
Σχετικά Νέα
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..