

Οι ιαπωνικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του Κάρλος Γκοσν, Κάρολ, καταγγέλλοντας ψεύδη στην κατάθεσή της.
Οι Ιάπωνες αξιωματούχοι αναζητούν τρόπους για να φέρουν τον φυγά πρώην πρόεδρο της Nissan και της Renault πίσω και να παραστεί στη δίκη του, όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες για οικονομικά παραπτώματα, όπως μεταδίδει το Reuters.
Σύμφωνα με το ένταλμα, η Κάρολ κατηγορείται ότι υποστήριξε ψευδώς πως δεν ήξερε ούτε συνάντησε ανθρώπους που σχετίζονται με την εταιρεία που έλαβε πληρωμές από τη Nissan Motor, μέρος της οποίας μεταφέρθηκε σε εταιρεία ιδιοκτησίας των Γκοσν.
Ο πρώην πρόεδρος της Nissan και Renault αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, στην πρώτη του εμφάνιση από τη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2018 και την δραματική πτήση-απόδραση του περασμένου μήνα, στον Λίβανο, μέρος που έζησε στα παιδικά του χρόνια.
Σχετικά Νέα
Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που καλόγρια και στενή του φίλη «σπάει» το πρωτόκολλο και στέκεται δίπλα στο φέρετρο
Κάμερες που καταγράφει τις ορδές πιστών που συρρέουν να αποτίσουν φόρο τιμής στον πάπα Φραγκίσκο,.
Αστυνομικοί σκότωσαν οπλισμένο άνδρα στο αεροδρόμιο του Τορόντο
Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε ένας 30χρονος άνδρας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του.
Τι αποκαλύπτει η νέα μελέτη της ADAC για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Νέα μελέτη της ADAC αποκαλύπτει πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν 2,5 φορές λιγότερες πιθανότητες να χαλάσουν.
Δασμοί: Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Κίνας ο Τραμπ – “Υπήρξαν συναντήσεις σήμερα”
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διέψευσε την Πέμπτη τους ισχυρισμούς του Πεκίνου ότι οι.