

Έκκληση σε όλους τους πολίτες αλλά και τους ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμένουν σε ζεστούς χώρους, απευθύνει η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, με αφορμή την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που χτυπά από το πρωί της Κυριακής όλη τη χώρα.
Ειδικότερα, η πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας Μάτα Τσικριτά, καλεί τους πολίτες να παραμένουν σε εσωτερικούς θερμαινόμενους χώρους και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με έκθεση στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα θα πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον γιατρό τους, καθώς η έκθεση στο ψύχος δύναται να προκαλέσει επιδείνωση των συμπτωμάτων ή παροξυσμό της νόσου.
Σχετικά Νέα
Μεταμόρφωση: Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη 46χρονου που είχε κλέψει ταξί
Συνελήφθη μετά από καταδίωξη, μεσημβρινές ώρες χθες (21/4) στην περιοχή του Χαλανδρίου, από αστυνομικούς.
Καστελόριζο: Νεκρός 56χρονος οδηγός «γουρούνας»
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Μ. Σαββάτου (19/04) στο Καστελόριζο, όπου ένας 56χρονος.
Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τechno 293 και 293 plus
Μετά την Ερμιόνη Γκίκα, η οποία το Μεγάλο Σάββατο (19/4) ανέβηκε στο πιο ψηλό.
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.