Ένοπλη ληστεία στο δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης

Ένοπλη ληστεία με 6 δράστες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/06) στο δημαρχείο της Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, με τον δήμαρχο της περιοχής να σημειώνει πως «ήταν χαοτικού τύπου η είσοδός τους».

Όλα συνέβησαν περίπου στις 04:00 το πρωί, όταν οι 6 δράστες που οπλοφορούσαν ακινητοποίησαν αρχικά τον άνθρωπο που βρισκόταν στο επιχειρησιακό κέντρο του δήμου και πετούσε drones για την ασφάλεια στην περιοχή, και τον ανάγκασαν να τα κατεβάσει. Στη συνέχεια, τον κράτησαν

Όλα συνέβησαν περίπου στις 04:00 το πρωί, όταν οι 6 δράστες που οπλοφορούσαν διέλυσαν τον συναγερμό, έσπασαν την πόρτα του επιχειρησιακού κέντρου του δήμου και ακινητοποίησαν αρχικά τον άνθρωπο που πετούσε drones για την ασφάλεια στην περιοχή, και τον ανάγκασαν να τα “κατεβάσει”.

Στην συνέχεια, μέσω μίας πόρτας μπήκαν στην γραμματεία και στο γραφείο του δημάρχου. «Μέσα σε 10 λεπτά είχαν τελειώσει όλα. Λειτούργησαν πάρα πολύ γρήγορα. Αφαίρεσαν παλιά κινητά τηλέφωνα, κάποια στυλό πολυτελείας και διακοσμητικά. Άνοιξαν και το αρχείο εμπιστευτικών εγγράφων του δήμου, από το οποίο δεν πήραν τίποτα. Ήταν χαοτικού τύπου η είσοδός τους, αναποδογύρισαν συρταριέρες, έριξαν τα πράγματα από τα γραφεία. Μεγάλη έκπληξη. Δεν ξέρω τι έψαχναν να βρουν και δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως, αν και επαγγελματίες έχουν αφήσει αποτυπώματα πίσω» ανέφερε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος της περιοχής, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα