Εννιάχρονη έπαιξε σε λοταρία στο Ντουμπάι και κέρδισε 1 εκ. δολάρια

Ιδιαίτερα τυχερή αποδείχθηκε μία νεαρή από την Ινδία, η οποία ύστερα από προτροπή του πατέρα της, αγόρασε έναν λαχνό σε λοταρία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καταφέρνοντας τελικά να κερδίσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η 9χρονη Ελίζα ζει στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων καθώς οι γονείς της εργάζονται σε πετρελαϊκή εταιρεία, με τον πατέρα της να αποτελεί φανατικό των τυχερών παιχνιδιών, δοκιμάζοντας συχνά πυκνά την τύχη του σε αντίστοιχες λοταρίες που διεξάγονται στο πλούσιο Εμιράτο.

Ο πατέρας της μικρής υπερτυχερής δήλωσε πως «αγοράζει λαχνούς σε λοταρίες με κάθε ευκαιρία, ενώ η επιλογή του συγκεκριμένου λαχνού έγινε αποκλειστικά από την 9χρονη Ελίζα».

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν είναι η πρώτη φορά που η τύχη χαμογελάει στην κορούλα του, καθώς σε ηλικία μόλις τριών ετών το κοριτσάκι είχε διαλέξει έναν λαχνό από λοταρία στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, ο οποίος είχε χαρίσει στην οικογένειά της, μία πολυτελή McLaren αξίας 200.000 δολαρίων.

Πλέον, οι γονείς της Ελίζα που κατάγονται από την Ινδία και εργάζονται στα Εμιράτα τα τελευταία 19 χρόνια σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού τους, χάρη στην απίστευτη τύχη της κορούλας τους.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk

Σχετικά Νέα