

Στη δημοσιότητα έδωσαν το πρόσωπο του άντρα που κατηγορείται για την κατ’ εξακολούθηση κακοποίηση της συζύγου του στον Βόλο, τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.
Πρόκειται για έναν 28χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης συζύγου του, την κακοποιούσε καθημερινά και επιπλέον την κρατούσε έγκλειστη στο σπίτι μαζί με την δίχρονη κόρη τους.
Δεν τις άφηνε να επισκεφτούν ούτε γιατρό
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την Πέμπτη (21/9) έπειτα από παρέμβαση των γειτόνων του ζευγαριού, οι οποίοι άκουσαν τις κραυγές της 22χρονης και έσπευσαν στο σπίτι για να δουν εάν χρειάζεται βοήθεια.
Μετά από επίμονα χτυπήματά τους στην πόρτα, ο 28χρονος άνοιξε και προσπάθησε να διαφύγει, με τους περιοίκους να τον ακινητοποιούν και να οδηγείται σε σύλληψη από την Αστυνομία.
Την χτύπησε όταν έμαθε ότι περιμένουν κορίτσι
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι με καταγωγή από την Αλβανία, ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, ενώ χαρακτηριστικό της άγριας συμπεριφοράς του 28χρονου δράστη αποτελεί το γεγονός πως στο άκουσμα ότι θα αποκτήσουν κοριτσάκι, εκείνος την ξυλοκόπησε καθώς ήθελε αγόρι.
Μετά τη γέννηση του παιδιού, ο κατηγορούμενος κρατούσε την γυναίκα μαζί με το παιδί για 5 μήνες στο σπίτι, απαγορεύοντάς της να επισκέπτεται και τον γιατρό.
H 22χρονη δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει κοινωνικό περίγυρο καθώς φαίνεται πως ο 28χρονος δεν την άφηνε ούτε να μιλάει με άλλους. Οι εκβιασμοί και οι απειλές ήταν καθημερινό φαινόμενο.
Μετά την σύλληψη του 28χρονου, η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν σε προστατευόμενο χώρο, ώστε να μην διατρέχουν κίνδυνο.
Ο συλληφθείς βρίσκεται σε κράτηση, ενώ αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα ισούται με βαριά σωματική βλάβη.
Ο ίδιος οδηγήθηκε χθες ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, όπου ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη (26.09.2023).
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.