

Εμπρηστικές επιθέσεις με στόχο ΑΤΜ τραπεζών, σημειώθηκαν χτες το βράδυ σε Παγκράτι και Ελευσίνα.
Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά σε δύο ΑΤΜ της EUROBANK στο υποκατάστημα της τράπεζας στην οδό Ευτυχίδου 30 στο Παγκράτι. Από την φωτιά προκλήθηκαν μικρές ζημιές στα μηχανήματα.
Δύο ώρες νωρίτερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στο ΑΤΜ τράπεζας που είναι έξω από το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Ελευσίνα, από την έκρηξη του οποίου επίσης προκλήθηκαν μικρές ζημιές.
Οι δράστες αναζητούνται.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.