Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Σύσκεψη φορέων για την ασφάλεια στην καθημερινότητα του πολίτη

Συνάντηση με θέμα τη βελτίωση της ασφάλειας και των συνθηκών καθημερινότητας στους εμπορικούς άξονες της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στη σχετική ανακοίνωση του Ε.Σ.Α. αναφέρεται: «Πιο συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή αξιωματικών από όλα τα τμήματα της Ελληνικής και Δημοτικής Αστυνομίας και μελών του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σταύρο Καφούνη, συζητήθηκαν θέματα όπως η ασφάλεια στην καθημερινότητα των επαγγελματιών, του καταναλωτικού κοινού και των επισκεπτών της πόλης, αλλά και ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας τόσο στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας όσο στις συνοικιακές αγορές του Δήμου Αθηναίων.

Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την επαιτεία, τους άστεγους, τους πλανόδιους μικροπωλητές και προτάθηκε από μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, η ενεργοποίηση ενός πιλοτικού σχεδίου αστυνόμευσης της πλατείας Μοναστηρακίου, με την επέκταση αυτού και στη νέα τουριστική περιόδου.

Με το πέρας της Συνάντησης Εργασίας ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγαστή συνεργασία μεταξύ των φορέων στην επίλυση καίριων ζητημάτων προς όφελος των επαγγελματιών, των επισκεπτών και των καταναλωτών της πόλης των Αθηνών».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα