

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση περισυλλογής ύποπτου φακέλου από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Χαλάνδρι.
Στις 12.22 σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΛΑΣ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, άτομο που πήγε να παραλάβει έναν φάκελο με παραλήπτη την πρεσβεία του Ισραήλ, είδε σκόνη μέσα σε αυτόν.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι με ειδικό εξοπλισμό από την ομάδα ΧΒΡΠ της ΕΜΑΚ και εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο, ολοκληρώθηκε η συσκευασία του φακέλου, ο οποίος παραδόθηκε στον ΕΟΔΥ. Στο σημείο μετέβησαν 13 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.