

Αύξηση 7,4% σημείωσε ο τζίρος του λιανεμπορίου τον Ιούνιο του 2024, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ σήμερα (30.8.2024).
Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών (τζίρου) του λιανεμπορίου κατά τον μήνα Ιούνιο 2024 αυξήθηκε κατά 7,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2023, αλλά μειώθηκε κατά 1,0% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2024.
Παράλληλα, ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές) παρουσίασε αύξηση 5,8% κατά τον μήνα Ιούνιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2023, και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2024 μείωση 1,7%.
Επιπλέον, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Ιούνιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2024 κατέγραψε μείωση 5,1%.
Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Ιούνιο 2024, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2024, μειώθηκε κατά 4,3%
Σχετικά Νέα
Επιδότηση της κατανάλωσης ρεύματος: Από σήμερα οι αιτήσεις των επιχειρήσεων
Ανοίγει σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ https://www.power4business.deddie.gr για την υποβολή.
Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τους συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων, για συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.
Με Fitch και Scope ολοκληρώνεται ο γύρος αξιολογήσεων της ελληνικής οικονομίας για το α’ εξάμηνο του 2025
Μετά τις τρεις διαδοχικές αναβαθμίσεις της Ελλάδας, από Moody’s – DBRS τον Μάρτιο και.
Κερδίζει τους νέους το Youth Pass – Ξεπέρασαν τις 147.000 οι αιτήσεις
Μεγάλη είναι η απήχηση του Youth Pass στους νέους δικαιούχους, καθώς μέχρι στιγμής 147.130.