

Αύξηση 14,1 παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο λιανικό εμπόριο τον Αύγουστο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του αντίστοιχου μήνα πέρυσι, σύμφωνα με τα προσωρινά και διορθωμένα ως προς τον αριθμό εργάσιμων ημερών τυπικού μήνα ίσης χρονικής διάρκειας, στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2022, ο Γενικός Δείκτης εμφάνισε αύξηση 2,2%.
Άνοδο κατέγραψε και ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές) τον Αύγουστο 2022, καθώς σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2021, παρουσίασε αύξηση 4,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2022 αύξηση 3,0%.
Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, τον Αύγουστο του 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2022 παρουσίασε αύξηση 1,2%.
Αντίστοιχα, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, τον Αύγουστο του 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2022, παρουσίασε αύξηση 0,9%.
Σχετικά Νέα
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Κορκίδης: Οι τρεις λόγοι της αύξησης του κύκλου εργασιών το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
-
Wall Street: Κλείσιμο με σημαντική πτώση
Σε νέο sell-off «παραδόθηκε», τη Δευτέρα, το χρηματιστήριο της Wall Street, στη σκιά της.
ΑΑΔΕ: Σε ποιους κλάδους απλώνεται το “ψηφιακό μάτι” της – Οι επιχειρήσεις που μπαίνουν στο μικροσκόπιο
Σε χώρους δεξιώσεων και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι τα εταιρικά πάρτι ή.