

Άλμα 14,6% παρουσίασε τον Απρίλιο ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Σημειώνεται ότι κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2020 με το 2019 σημειώθηκε μείωση 13,9%.
Ο Γενικός Δείκτης κατά τον μήνα Απρίλιο 2021, σε σύγκριση με τον δείκτη του Μαρτίου 2021, παρουσίασε αύξηση 0,7% έναντι μείωσης 4,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2020.
Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Μαΐου 2020 – Απριλίου 2021, σε σύγκριση με τον μέσο Γενικό Δείκτη του δωδεκαμήνου Μαΐου 2019 – Απριλίου 2020, παρουσίασε μείωση 4,3% έναντι μείωσης 2,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των προηγούμενων δωδεκαμήνων.
Σχετικά Νέα
Ήπια πτώση για το πετρέλαιο μετά την απροσδόκητη αύξηση των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ
Νέα υποχώρηση κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου την Τετάρτη, μετά τα κυβερνητικά στοιχεία που.
Σε χαμηλό 5 εβδομάδων ο χρυσός – “Βουτιά” άνω του 2%
“Βουτιά” άνω του 2% κατέγραψε ο χρυσός, την Τετάρτη, σημειώνοντας χαμηλό σχεδόν 5 εβδομάδων,.
Έχασε το θετικό πρόσημο ο Stoxx 600 μετά το 4ήμερο ανοδικό σερί – Άλμα 17% για την Burberry
Σε μεικτό έδαφος έκλεισαν οι ευρωαγορές την Τετάρτη, με τον πανευρωπαϊκό δείκτη να χάνει.
Wall Street: Μεικτά πρόσημα με μικρές μεταβολές
Με μεικτά πρόσημα κινούνται την Τετάρτη οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.