

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Αιγύπτου, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στο Κάιρο, από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου 2023.
Τη συμμετοχή τους στην αποστολή έχουν επιβεβαιώσει 14 εταιρείες με 22 εκπροσώπους, αντιπροσωπεύοντας ένα ευρύ φάσμα κλάδων και τομέων όπως, ενέργεια, κατασκευές, μεταφορές, τουρισμός, βιομηχανία, φαρμακοβιομηχανία, ανακύκλωση, γεωργία και αυτοκινητοβιομηχανία.
Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, η αγορά της Αιγύπτου μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικά ενδιαφέρον επιχειρηματικό προορισμό, συνδεόμενο παράλληλα με το άριστο κλίμα που επικρατεί στις διμερείς σχέσεις. Η Αίγυπτος μπορεί να αποτελέσει πύλη εισόδου ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Αφρική και στον ευρύτερο Αραβικό κόσμο. Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο αξιοποιώντας την άριστη συνεργασία του με το αντίστοιχο Αμερικανικό Επιμελητήριο στην Αίγυπτο επιδιώκει μέσα από την οργάνωση της αποστολής να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις στα μέλη του ώστε να έλθουν σε επαφή με την elite επιχειρηματική κοινότητα και με εκπροσώπους της κυβέρνησης στην Αίγυπτο ώστε να διερευνήσουν επιχειρηματικές συνεργασίες και αναπτύξουν το δίκτυο πωλήσεων και πελατών.
Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει εξατομικευμένες συναντήσεις με επιχειρηματίες που έχουν να επιδείξουν βέλτιστες πρακτικές, προσφέροντας την προοπτική για αντιπροσώπευση, άμεσες πωλήσεις ή κοινοπραξίες στην τοπική αγορά, δράσεις δικτύωσης, ενημέρωση και συζητήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους σε σχέση με το πολιτικό-οικονομικό περιβάλλον, καθώς επίσης επισκέψεις σε τοπικές εγκαταστάσεις όπου μπορούν να αξιοποιηθούν τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες.
Σχετικά Νέα
“Φωτοβολταϊκά στη Στέγη”: Τον Απρίλιο ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων
Μέσα στον Απρίλιο ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων του νέου προγράμματος.
Αλμα 31,6% στον τζίρο των λιανέμπορων τον Ιανουάριο, ανήλθε στα 3,1 δισ. ευρώ
Την αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου τον Ιανουάριο, και λόγω του αυξημένου.
ΕΛΣΤΑΤ: Τα αργούντα πλοία στα ελληνικά λιμάνια ανήλθαν σε 52 τον Δεκέμβριο του 2022
Τα πλοία, 100 ΚΟΧ (Κόροι Ολικής Χωρητικότητας) και άνω, τα οποία κατά τον Δεκέμβριο.
Αναβιώνουν οι ρυθμίσεις 120 και 72 δόσεων για χρέη προς τον ΕΦΚΑ
Στους οφειλέτες του e-ΕΦΚΑ και του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών παρέχεται η δυνατότητα αναβίωσης.