

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Αιγύπτου, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στο Κάιρο, από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου 2023.
Τη συμμετοχή τους στην αποστολή έχουν επιβεβαιώσει 14 εταιρείες με 22 εκπροσώπους, αντιπροσωπεύοντας ένα ευρύ φάσμα κλάδων και τομέων όπως, ενέργεια, κατασκευές, μεταφορές, τουρισμός, βιομηχανία, φαρμακοβιομηχανία, ανακύκλωση, γεωργία και αυτοκινητοβιομηχανία.
Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, η αγορά της Αιγύπτου μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικά ενδιαφέρον επιχειρηματικό προορισμό, συνδεόμενο παράλληλα με το άριστο κλίμα που επικρατεί στις διμερείς σχέσεις. Η Αίγυπτος μπορεί να αποτελέσει πύλη εισόδου ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Αφρική και στον ευρύτερο Αραβικό κόσμο. Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο αξιοποιώντας την άριστη συνεργασία του με το αντίστοιχο Αμερικανικό Επιμελητήριο στην Αίγυπτο επιδιώκει μέσα από την οργάνωση της αποστολής να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις στα μέλη του ώστε να έλθουν σε επαφή με την elite επιχειρηματική κοινότητα και με εκπροσώπους της κυβέρνησης στην Αίγυπτο ώστε να διερευνήσουν επιχειρηματικές συνεργασίες και αναπτύξουν το δίκτυο πωλήσεων και πελατών.
Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει εξατομικευμένες συναντήσεις με επιχειρηματίες που έχουν να επιδείξουν βέλτιστες πρακτικές, προσφέροντας την προοπτική για αντιπροσώπευση, άμεσες πωλήσεις ή κοινοπραξίες στην τοπική αγορά, δράσεις δικτύωσης, ενημέρωση και συζητήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους σε σχέση με το πολιτικό-οικονομικό περιβάλλον, καθώς επίσης επισκέψεις σε τοπικές εγκαταστάσεις όπου μπορούν να αξιοποιηθούν τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες.
Σχετικά Νέα
ΔΥΠΑ: Μεγάλη ανταπόκριση στο νέο αναβαθμισμένο JOBmatch 2.0
Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην αναβαθμισμένη εφαρμογή JOBmatch 2.0 by DYPA, καθώς και.
Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο
Με κέρδη έκλεισε την Πέμπτη το χρηματιστήριο της Wall Street, στον απόηχο της εμπορικής.
Με 150 εκατ. ευρώ δημόσια δαπάνη ανοίγει το πρόγραμμα ενίσχυσης θερμοκηπιακών καλλιεργειών
Στις 23 Ιουνίου ξεκινάει το πρόγραμμα ενίσχυσης των θερμοκηπιακών καλλιεργειών με τη δημόσια δαπάνη.
Νέα έρευνα: Πόσες εταιρείες στην Ελλάδα σχεδιάζουν αυξήσεις αποδοχών και τι δείχνουν τα στοιχεία για τα soft skills
Τρεις στις τέσσερις εταιρείες Ελλάδας σχεδιάζουν να αυξήσουν τις αποδοχές των εργαζομένων όπως αυτό.