Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Επιχειρηματική αποστολή στο Κάιρο

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Αιγύπτου, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στο Κάιρο, από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου 2023.

Τη συμμετοχή τους στην αποστολή έχουν επιβεβαιώσει 14 εταιρείες με 22 εκπροσώπους, αντιπροσωπεύοντας ένα ευρύ φάσμα κλάδων και τομέων όπως, ενέργεια, κατασκευές, μεταφορές, τουρισμός, βιομηχανία, φαρμακοβιομηχανία, ανακύκλωση, γεωργία και αυτοκινητοβιομηχανία.

Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, η αγορά της Αιγύπτου μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικά ενδιαφέρον επιχειρηματικό προορισμό, συνδεόμενο παράλληλα με το άριστο κλίμα που επικρατεί στις διμερείς σχέσεις. Η Αίγυπτος μπορεί να αποτελέσει πύλη εισόδου ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Αφρική και στον ευρύτερο Αραβικό κόσμο. Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο αξιοποιώντας την άριστη συνεργασία του με το αντίστοιχο Αμερικανικό Επιμελητήριο στην Αίγυπτο επιδιώκει μέσα από την οργάνωση της αποστολής να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις στα μέλη του ώστε να έλθουν σε επαφή με την elite επιχειρηματική κοινότητα και με εκπροσώπους της κυβέρνησης στην Αίγυπτο ώστε να διερευνήσουν επιχειρηματικές συνεργασίες και αναπτύξουν το δίκτυο πωλήσεων και πελατών.

Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει εξατομικευμένες συναντήσεις με επιχειρηματίες που έχουν να επιδείξουν βέλτιστες πρακτικές, προσφέροντας την προοπτική για αντιπροσώπευση, άμεσες πωλήσεις ή κοινοπραξίες στην τοπική αγορά, δράσεις δικτύωσης, ενημέρωση και συζητήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους σε σχέση με το πολιτικό-οικονομικό περιβάλλον, καθώς επίσης επισκέψεις σε τοπικές εγκαταστάσεις όπου μπορούν να αξιοποιηθούν τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα