

Στη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ της ελληνικής και της αλβανικής Αστυνομίας, η οποία αποτελεί τη βάση για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων.
Θέματα αμοιβαίου αστυνομικού ενδιαφέροντος σχετικά με την καταπολέμηση της οργανωμένης διασυνοριακής εγκληματικότητας, ιδίως στους τομείς της διακίνησης ναρκωτικών, της παράνομης μετανάστευσης, των κλοπών, της παράνομης υλοτομίας και των τελωνειακών παραβάσεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν στελέχη της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας με Αλβανούς ομολόγους τους από την Περιφέρεια της Κορυτσάς.
Στη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ της ελληνικής και της αλβανικής Αστυνομίας, η οποία αποτελεί τη βάση για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων, που πιθανόν να προκύπτουν κατά την εκτέλεση των αστυνομικών καθηκόντων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, ταξίαρχος Σπυρίδων Διόγκαρης, ενώ από την πλευρά της αντιπροσωπείας της γείτονος ο Γενικός Διευθυντής Αστυνομίας Περιφέρειας Κορυτσάς Gjovalin Loka.
Οι συναντήσεις στελεχών των Αστυνομιών των δύο χωρών, θα συνεχιστούν σύμφωνα με το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, καθώς κρίνονται απαραίτητες για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών αμφοτέρων των χωρών, σύμφωνα όσα αναφέρονται στην ίδια ανακοίνωση.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.