

Συνεχίστηκε και σήμερα η υποχώρηση των τιμών στη δευτερογενή αγορά, με αποτέλεσμα η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου να φθάσει το 2,733%.
Η διαφαινόμενη αποκλιμάκωση της κρίσης στην Ουκρανία, μετά από την είδηση για αποχώρηση μέρους των Ρωσικών στρατευμάτων, είχε ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί το επενδυτικό κλίμα και να στραφούν οι επενδυτές στις μετοχές, ρευστοποιώντας παράλληλα θέσεις στα ομόλογα.
Στην εγχώρια αγορά και πιο συγκεκριμένα στο ΗΔΑΤ καταγράφηκαν σήμερα συναλλαγές ύψους 98 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 62 εκατ. ευρώ αφορούσαν σε εντολές αγοράς. Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου έκλεισε στο 2,72% από 2,61% χθες έναντι 0,31% του αντίστοιχου γερμανικού τίτλου με αποτέλεσμα το περιθώριο να διαμορφωθεί στο 2,41% από 2,37% που έκλεισε χθες.
Στην αγορά συναλλάγματος ανοδικά κινείται το ευρώ καθώς διαπραγματευόταν νωρίς το απόγευμα στα 1,1361 δολ. από το επίπεδο των 1,1305 δολ. που άνοιξε η αγορά.
Η ενδεικτική τιμή για την ισοτιμία ευρώ/δολ. που ανακοίνωσε η ΕΚΤ διαμορφώθηκε στα 1,1345 δολ.
Σχετικά Νέα
Ανατριχίλα! Η στιγμή που ανοίγουν τον τάφο του Ιησού Χριστού
«Έχω μείνει άφωνος. Τα γόνατά μου τρέμουν, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθει.
Ο Πούτιν παρακολούθησε τη λειτουργία της Ανάστασης αφού κήρυξε εκεχειρία στην Ουκρανία
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν παρακολούθησαν μαζί με.
Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες το σούβλισμα του οβελία
Με καλοκαιρία, χαμηλές εντάσεις ανέμων και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα γιορτάσουμε.
Συνάντηση του προέδρου της Συρίας με ένα μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του αμερικανικού Κογκρέσου
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας Άχμεντ αλ Σάρα συναντήθηκε στη Δαμασκό με ένα μέλος.