

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρατάχθηκε η εθνική, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης θέλησε να τον προφυλάξει από back to back αγώνες.
Στο β΄ μέρος, όταν μπήκαν… επιτέλους τα μακρινά σουτ, η εθνική απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα με τη Γεωργία, για να επικρατήσει με 80-67, και να διπλασιάσει τις νίκες της στο 31ο Τουρνουά «Ακρόπολις», στο πλαίσιο της 2ης ημέρας. Όπως και με την Πολωνία, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έδειξαν δύο πρόσωπα, επιτρέποντας στο ά μέρος της Γεωργίας να μη χάσει το προβάδισμα, λόγω της υπεροχής των παικτών του Ηλία Ζούρου στα ριμπάουντ, αλλά και των 2/17 τρίποντα της Ελλάδας.
Η περιφέρεια ήταν αυτή που… ξεκόλλησε την εθνική στην 3η περίοδο, με μεγάλα σουτ από Ντόρσεϊ, Λούντζη, Παπανικολάου και Κασελάκη, ενώ στην 4η περίοδο ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό… θυμήθηκε ποιος είναι και έδωσε ρεσιτάλ φτάνοντας τους 21 πόντους. Με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ τέλειωσε το ματς, από πλευράς Γεωργίας, ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, Σάντρο Μαμουκελασβίλι.
Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρατάχθηκε η εθνική, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης θέλησε να τον προφυλάξει από back to back αγώνες. Ο “Greek Freak” αναμένεται να δώσει το «παρών» στον τελευταίο αγώνα της εθνικής στο 31ο Τουρνουά «Ακρόπολις» αύριο, Παρασκευή (19/8, 21:00). Μόλις 2 χιλιάδες εισιτήρια απέμεναν πριν το τζάμπολ του αγώνα με τους Γεωργιανούς για την καταληκτική αναμέτρηση του διεθνούς τουρνουά της ΕΟΚ.
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 37-34, 47-56, 67-80
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.