Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι δύο ΟΥΚάδες -Περαιτέρω έρευνα ζήτησε ο εισαγγελέας

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι δύο ΟΥΚάδες που συνελήφθησαν για όπλα και εκρηκτικά.

Χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο άνδρες που υπηρετούν στην ομάδα υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού και συνελήφθησαν για κατοχή εκρηκτικών και όπλων μαζί με τον 45χρονο πρώην μέλος της οργάνωσης “συνομωσία των πυρήνων της Φωτιάς” και ένα ακόμα άτομο.

Οι δύο ΟΥΚάδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου ο οποίος άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και ζήτησε περαιτέρω έρευνα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι 4 συλληφθέντες, ΟΥΚάδες και το πρώην μέλος των Πυρήνων -Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις

Σε δήλωσή του ο συνήγορος των δυο κατηγορουμένων Βαγγέλης Καντιάνης ανέφερε:

«Μια «πολύδιαφημισμένη δικογραφία» ακόμη αποδείχθηκε «άνθρακες», καθώς αμφότεροι οι εντολείς μου μάχιμα στελέχη της πλέον επίλεκτης μονάδας του Ελληνικού Ναυτικού αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα από την εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς επειδή αποδείχτηκε ότι ουδεμία σχέση είχαν με τον έτερο συλληφθέντα όπως επίσης ουδεμία επικοινωνία είχαν με αυτόν.

Ως εκ τούτου όλα τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν «συνεργασίας» ποινικών – τρομοκρατών «επικείμενου μεγάλου χτυπήματος, κ.λπ.» αποτελούν φαντασιοπληξίες και κακά σενάρια αποτυχημένων σκηνοθετών. Ευτυχώς που λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν αφήνουν τους αποτυχημένους σκηνοθέτες να υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα