

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με δύο πτήσεις της Emirates. Η μία έχει φύγει για Νέα Υόρκη και επιστρέφει πίσω, ενώ η άλλη που είχε προορισμό το Ντουμπάι δεν απογειώθηκε.
Ολα ξεκίνησαν όταν η CIA έστειλε την πληροφορία στην ΕΥΠ ότι σε πτήση της Emirates επιβαίνει ύποπτος Αραβας επιβάτης. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση με την πτήση για Ντουμπάι να μην απογειώνεται ποτέ.
Οι επιβάτες ενώ ήταν στο αεροσκάφος και ετοιμάζονταν για την απογείωση ειδοποιήθηκαν ότι η διαδικασία σταματά και πρέπει να αποβιβαστούν παίρνοντας μαζί τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα.
Η πτήση προς τη Νέα Υόρκη ειδοποιήθηκε όταν ήταν πάνω από την Ιταλία ότι θα πρέπει να επιστρέψει και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να προσγειωθεί.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.