

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με καταδίωξη σημειώθηκε στην Ελευσίνα με έναν άνδρα να καταδιώκει την πρώην σύντροφο του με το αυτοκίνητο, να την εμβολίζει και στη συνέχεια να της επιτίθεται.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά για το περιστατικό στην Ελευσίνα, ο άνδρας που συνελήφθη μετά από καταδίωξη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής εμβόλισε επτά φορές τη σύντροφό του.
«Η γυναίκα βγήκε από το σπίτι της για να πάει στην δουλειά της. Εκείνος ξεκίνησε να την καταδιώκει με το όχημα του που βλέπετε στη φωτογραφία. Οι φθορές και στα δυο αυτοκίνητα είναι από τους 7 εμβολισμούς που προκάλεσε ο δράστης. Την τράκαρε για να την ακινητοποιήσει», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.
Η καταδίωξη συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά. Τελικά κατάφερε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό της στην οδό Ωκεανιδών. Με αστραπιαίες κινήσεις κατέβηκε από το όχημα του και εισέβαλλε στο δικό της μέσα από το παράθυρο.
Η γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύπτει στο STAR: «Λογομαχήσαμε κι άρχισε να με κυνηγάει. Του είχα πει να χωρίσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμουν κακοποιητική συμπεριφορά από εκείνον. Με έχει πιάσει και από τον λαιμό. Προσπάθησα να πατήσω το panic button που μου είχαν εγκαταστήσει οι αστυνομικοί στο κινητό μου αλλά από την ταραχή μου δεν τα κατάφερα», παραδέχεται.
Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία για να τον καταγγείλει αμέσως μετά το περιστατικό. Εκείνος πέρασε με το όχημα του έξω από το τμήμα για να την εντοπίσει. Μόλις τον είδαν οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν σε Ελευσίνα και Μάνδρα, όπως φαίνεται και στο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star.
Τελικά ο 44χρονος έφτασε στο σπίτι του και άρχισε να πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.