

Νωρίτερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ανακοινώσει την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης απεγκλωβισμού από την Βηρυτό 38 υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας και 22 υπηκόων της Ελλάδας.
Σχετική ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και το ΥΠΕΞ:
Με μέριμνα του Υπουργείου Εξωτερικών ολοκληρώθηκε με ασφάλεια σήμερα Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, η επιχείρηση επαναπατρισμού 60 πολιτών της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας και μελών των οικογενειών τους.
Η Πρεσβεία μας στη Βηρυτό παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για την παροχή κάθε δυνατής προξενικής αρωγής σε Έλληνες που διαβιούν στον Λίβανο.
Δείτε φωτογραφίες:
Σχετικά Νέα
Tη διάλυσή του ανακοίνωσε το PKK
Σημαντικό βήμα προς μια «Τουρκία απαλλαγμένη από την τρομοκρατία», χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος.
Εμπρόθεσμη πληρωμή φόρων: Νέα κίνητρα και πλαίσιο για συνεπείς φορολογούμενους
Το πλαίσιο επιβράβευσης των συνεπών οφειλετών, που πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή στο επόμενο διάστημα,.
Διπλωματικός «πυρετός» για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία
Μετά από 3 χρόνια και 3 μήνες ίσως καταγράφονται οι τελευταίες ιστορικές μέρες ενός.
Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη-Τζ. Μελόνι στη Ρώμη: Τι θα συζητηθεί
Επίσκεψη στη Ρώμη, όπου θα έχει συνάντηση με την Ιταλίδα ομόλογό του, Τζόρτζια Μελόνι.