

Συνελήφθησαν, στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, δύο άτομα, που κατηγορούνται ως μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές εξαρτημάτων αυτοκινήτων, σε περιοχές των νοτίων προαστίων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης και των διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει, τουλάχιστον από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξαρτήματα από σταθμευμένα οχήματα, συγκεκριμένης μάρκας, σε περιοχές των νοτίων προαστίων και ειδικότερα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Γλυφάδα και Ηλιούπολη.
Ως προς τον τρόπο δράσης τους, τα μέλη της συμμορίας κινούνταν συνήθως βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες προς αναζήτηση αυτοκινήτων. Αφού τα εντόπιζαν, με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους διάφορα όργανα και εξαρτήματα. Σημειώνεται, ότι εξιχνιάστηκαν συνολικά 22 περιπτώσεις κλοπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα.
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.