

Αρκετές πτήσεις από το « Ελ. Βενιζέλος» προς το αεροδρόμιο του Μονάχου έχουν ακυρωθεί λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που προκάλεσε χάος στη Βαυαρία. Από το Σάββατο έχουν ακυρωθεί 22 συνολικά πτήσεις από και προς το Μόναχο. Σήμερα αναχώρησαν δύο πτήσεις, από το ελληνικό αεροδρόμιο, μία Lufthansa και μία της Skyexpress προς Μόναχο, ενώ αναμένεται να φτάσουν και δύο πτήσεις από το Μόναχο στο «Ελ. Βενιζέλος», οι οποίες έχουν τον χαρακτηρισμό «Open Delay» προς το παρόν, δηλαδή ανοιχτή καθυστέρηση.
Για τους ταξιδιώτες που προσπαθούν να φύγουν από το Μόναχο γίνονται προσπάθειες από τις εταιρείες να μεταφερθούν σε άλλα αεροδρόμια όπου πραγματοποιούνται πτήσεις.
Οι πτήσεις ξεκίνησαν ξανά από τις 6:00 π.μ τοπική ώρα» παρότι «αναμένονται διακοπές στην εναέρια κυκλοφορία», έγραψε στην ιστοσελίδα του το αεροδρόμιο του Μονάχου, το δεύτερο μεγαλύτερο στη Γερμανία μετά από αυτό της Φρανκφούρτης.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Οι τρεις μήνες της 2ης θητείας Τραμπ στην προεδρία σε 10 στιγμές-κλειδιά
Μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο την 20ή Ιανουαρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ αναποδογύρισε.
Τουλάχιστον επτά νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα
Τουλάχιστον επτά άμαχοι σκοτώθηκαν την Τρίτη σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε διάφορα σημεία.
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.