

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις δυνάμεις που ευθύνονται για την καταστροφή και εξακολουθούν να υπονομεύουν το συμφέρον και το μέλλον της Ελλάδας, για το κομματικό τους όφελος, να ανακόψουν αυτή την ανοδική πορεία», τονίζει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Real News”.
Επίσης, η κ. Κουντουρά, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο λαός «δεν θα ξεχάσει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφική πενταετία 2010-2014 και την οικονομική και κοινωνική παρακμή που δημιούργησαν» και «δεν θα πιστέψει στις κενές υποσχέσεις της αντιπολίτευσης» για την υφαρπαγή ψήφου.
Σχετικά με την στάση της στη Συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρει ότι από το 2008 είχε τοποθετηθεί υπέρ της εθνικής πρότασης, όπως είχε αποτυπωθεί από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και όταν ήρθε η ώρα των αποφάσεων, λειτούργησε με γνώμονα «το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό».
Μιλώντας για τον τομέα της, είπε ότι το 2019 ξεκίνησε πολύ δυναμικά, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού, έχει αναγνωριστεί διεθνώς από όλους τους οργανισμούς του παγκόσμιου τουρισμού και η Ελλάδα έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση.
Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η ανάπτυξη του τουρισμού συνέβαλε στη μείωση της ανεργίας κατά 10%.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.